Solsäkra vintern med semester på Tenerife i vinter

Om du vill solsäkra din solsemester i vinter så är Tenerife ett av de bästa ställena att välja inför vinterns semester. Vi tittar närmare på några härliga hotell på Tenerife.

Hotell Be Live Playa La Arena

Det här hotellet ligger i närheten av en vulkanstrand och svart lavasand, som gjort för en spektakulär omgivning för en sol- och bad semester på Kanarieöarna. Hotellet har ett stort poolområde där bassängen är uppvärmd. När det gäller sport så finns så finns det ett varierat utbud, bland annat tennis och minigolf. Dessutom finns skönhetssalong och gym, så det råder ingen brist på aktiviteter för att verkligen ta hand om sig själv. Extra speciellt är de liveframträdanden som hålls sporadiskt under veckan.

Hotell Blue Village Riu Buena Vista

Det här är ett perfekt hotell för familjer som vill åka på en bekväm solsemester till Tenerife. Poolerna inkluderar barnpool och jacuzzi, allt för största möjliga komfort. De större poolerna och barnpoolen är uppvärmda. I närheten av hotellet finns en mindre vik som är lämplig för att bada i Atlanten och här hittar du också strandpromenaden. Både tennisbana och träningslokal ingår i all inclusive paketen. För de riktigt aktiva finns också vattengympa och volleyboll.