Boka din solsemester till Grekland inför sommaren 2012!

Årets sommar blev en besvikelse för många som inte solsäkrat i tid. Då vädret varit minst sagt ostadigt söker nu många efter solsemester riktigt tidigt inför sommaren 2012. Vi listar några av de mest intressanta resorna under sommaren 2012..

Agios Georgios på Korfu har förtjänat sitt rykte som en riktig het plats att njuta av sommarvärme och ljumt vatten. Stranden är hela fem kilometer lång och hotellet Aquis Sandy Beach är ett all inclusive hotell som passar för familjer. I utbudet finns både vattenpolo och vattengymnastik.

För den som vill ha ett rejält utbud av stränder är det istället ön Samos i Grekland som passar bäst. Ön har hela 240 stränder och det är också en av de grönaste öarna i den grekiska övärlden. På ön ligger byn Votsalakia väl dold i en bukt. Det är som gjort för en lugn semester, då byn endast har ett fåtal tavernor och butiker. På lägenhetshotellet Alexandra har du nära till havet utöver poolen på hotellområdet.