Swebus satsar på flygresenärer från Arlanda

Nu tar Swebus upp kampen på allvar när det gäller flygresenärer som vill åka mellan Stockholm och Arlanda. En ny kampanj i terminal 5 syns tydligt vid bagagebandet där en stor låtsasbuss monterats upp. Och från det tänkta bagageutrymmet kommer bagage, till synes från bussens bagageutrymme. Annonskampanjen är ett steg i att få fler flygresenärer att välja Swebus för transport mellan Arlanda och Stockholm.
– Vi vill bli bäst på att fånga upp de resenärer som är på väg till eller från flyget, säger Ingvar Ryggesjö, presschef på Swebus. Vår linje mellan Stockholm och Arlanda är både billig och går snabbt i och med att den inte gör uppehåll på vägen mellan Stockholm och Arlanda – det vill vi såklart att folk ska få veta. Det här är ett nytt och roligt sätt att fånga upp resenärerna sent, i en relevant miljö.