Ska du till Cypern eller Kreta? Incheckning till hotellet på flygplatsen

Ving testar just nu att checka in resenärer på hotellet redan vid flygplatsen. Det gäller de som ska till Cypern och Kreta.
– Vi testar att checka in gästerna på hotellet redan på flygplatsen så att de kan gå direkt till rummet vid ankomst till hotellet. På det sättet blir vårt succé-koncept ”Easy Travel” ännu bättre för våra gäster, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.
Konceptet Easy Travel har tagits fram för att förenkla resan för de som reser med Thomas Cook Airlines Scandinavia.
– Det innebär bl a att man kan checka in på sitt Sunwing Resort och gå direkt in i säkerhetskontrollen då man kommer till flygplatsen. Transferbussarna åker direkt till hotellet om man har förbokat transfer och dessutom får man ha tio kilo extra bagage per person med sig på resan utan kostnad.