Introduktion av nya spabehandlingar på Varbergs kurort

Under sommaren börjar Varbergs kurort med nya spännande behandlingar för de som söker spa och avslappning, bland annat fiskmassage och stenmassage.
Fiskmassage är ett fotbad där vattnet är fullt av fiskarten Garra Ruffa, som kommer från Turkiet. Fiskarna livnär sig på gamla hudceller och människor kan därme få lena fötter och bättre blodcirkulation under fiskarnas skrovmål.
Stenmassage görs med varma lavastenar och kalla marmorstenar som växelvis läggs på kroppen för att öka blodcirkulationen. Spachefen Carina Wallberg berättar mer om den exotiska satsningen
– I vår utveckling framåt fortsätter vi att fokusera på det vi lärt oss att våra gäster allra helst vill ha: massage i olika former! Våra nya ”kollegor” fiskarna är förstås ett mer exotiskt inslag, medan stenmassagen är ytterligare ett sätt att bjuda gästerna på den fantastiska handkraft som våra massörer besitter; detta är en alldeles ljuvlig och kraftfull massage för hela kroppen!

Skribent: Paul-Christian Markovski