Inte så viktigt med Internetuppkoppling på semestern

När Ving gjorde en kundundersökning med över 11700 personer som deltog visade det sig att Internet inte alls är så viktigt under semestern. Över hälften av de svarande uppgav att de inte använde Internet under semestern. Endast 10% angav att det var viktigt med Internetuppkoppling.
Resepanelen är Vings kanal mellan resenärer och Ving. Den används för att visa trender när det gäller semester och resande i allmänhet.
– Vi vet att det som är viktigast på semestern är att få vara tillsammans med nära och kära och att ha det lugnt och skönt. Resepanelen visar att det främsta skälet till att koppla upp sig är för att man vill hålla kontakt med familj och vänner hemma i Sverige följt av att läsa svenska nyheter på webben, säger Magdalena Öhrn, informationschef, Ving.