Avslappnad semester på Barbados i Västindien i vinter

Barbados har något av ett mytomspunnet förflutet med sitt unika läge i Västindien och den paradisliknande miljön. Vi kollar in en spännande plats för solresor till Barbados inför vintern!

I västra delarna av Barbados finns området St James med hotellet Almond Beach Club. Då Barbaos är ett riktigt guldkorn för solsemester kan man mycket riktigt vänta sig ett extravagant utbud. Som de tre pooler vid hotellet och sandstranden strax intill. Här är det lätt att irra omkring bland flera platser för en stunds stilla avkoppling. Hotellet har också spa och skönhetsavdelning. Interiören är starkt influerad av koloniala tidsåldern, med mörka trämöbler och ljusa väggar.
På eftermiddagen kan man inta ”high tea” med scones, en kvarleva från brittiska kolonialtiden. Välj bland de fler än 10 olika tesorterna och slappna av medan solen sjunker och den västindiska skymningen närmar sig med guldaktigt solsken.