Turkish Airlines Europas bästa flygbolag 2011

Skytrax årliga World Airline Awards ledde till att Turkish Airlines utsågs till Europas bästa flygbolag under 2011. Under 10 månader har 18 miljoner resenärer med över 100 olika nationaliteter varit med i en kundundersökning. Skytrax är en oberoende firma för branschanalyser med fokus på service och standard inom flygindustrin.
– Vi är otroligt stolta över dessa utmärkelser, det känns naturligtvis extra bra eftersom det i World Airline Awards är våra kunder som röstar fram utmärkelserna. Det är också ett väldigt starkt betyg att vi är det enda bolaget som rankas som top tre i alla kabinklasser avseende maten ombord, – bättre betyg kan man inte få i branschen, säger Gisle Dueland, marknadschef för Turkish Airlines i Stockholm.

Under 2008 gick Turkish Airlines med i Star Alliance som nu representerar över 1100 destinationer. Turkish Airlines har 170 olika destinationer.