MSC Cruises återupptar kryssningar till Tunisien

På grund av oroligheterna tidigare i år avbröt MSC Cruises sina kryssningar till Tunisien. Men nu har läget stabiliserats och företaget är inte sent med att återuppta kryssningarna.
– Säkerheten i landet är stabil och vi är glada att åter igen kunna erbjuda våra resenärer populära Tunis som destination för våra sjunätterskryssningar i Medelhavet sommaren 2011. Turismen är en av de viktigaste ekonomiska resurserna för Tunisien och vi är stolta över att kunna bidra till detta, säger MSC Cruises VD, Pierfrancesco Vago.
En nyhet är att man också kommer erbjuda kryssningar till Tunis under vintersäsongen 2011/2012. Tunis är en välkänd stad vid Afrikas norra kust. Dess rika historia med antika staden Kartago och kryddmarknaden i Medina gör landet till en riktig pärla för exotisk semester.