Bokningar till Turkiet ökade med 50% i sommar

I år har antalet bokningar till Turkiet ökat med 50% hos researrangören Ving. Därmed har Turkiet gått om den tidigare favoriten Mallorca. Destinationen Bodrum som är en nyhet i år har också visat sig vara en riktig succé.
– Nya målgrupper har upptäckt Turkiet, och de inser att landet är prisvärt, maten är fantastisk och hotellen mycket bra. Dessutom är lokalbefolkningen trevliga – Turkiet och Thailand är de destinationer som får högst betyg när det gäller service av våra kunder, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

[ad#ad-article]

Några prisexempel för resor till Turkiet

Stockholm (Arlanda) till Alanya 16/8, boende i tvårumslägenhet på SunGarden SunPark Garden (VVVV) 2 850 kronor/person.
Stockholm (Arlanda) till Bodrum 19/8, boende i tvårumslägenhet med terrass på SunFamily Club Paloma (VVV) 3 350 kronor/person.

Paul-Christian Markovski