Swebus börjar med weekendkryssningar till Polen

I maj lanserade konceptet med weekendkryssningar till Polen. Med Swebus kan resenärer från Jönköping nu ta sig hela vägen till hamnen i Karlskrona, varifrån Stena Line skeppar turisterna till Gdynia i Polen.
– Det känns väldigt roligt att vi i samarbete med Stena Line kan lansera Polen som ett nytt resmål såhär inför sommarsemestrarna, säger Ingvar Ryggesjö, presschef på Swebus. Tack vare vårt utbredda linjenät kommer det att bli enkelt för många runt om i Sverige att hoppa på en weekendkryssning. Vi välkomnar även andra resenärer ombord, som vill stiga av bussen innan den är framme vid färjelägret i Karlskrona.
Resorna börjar avgå den tredje juni och biljetterna finns nu tillgängliga för köp. Priset för en weekendkryssning med busstransport till och från hamn, två kvällar ombord samt boende i tvåbäddshytt och en dag i Polen börjar från 1040 kr per person.

[ad#ad-article]

– Gästerna på våra weekendkryssar har efterfrågat enkla och prisvärda resor till och från båten. Genom samarbetet med Swebus kan vi erbjuda detta samtidigt som vi gör en fantastisk destination mer lättillgänglig, säger Patrik Olderius, marknadschef på Stena Lines linje Karlskrona-Gdynia.