Rundresa i Burma bokas för fullt

Rundresan ”Burma runt – en resa i det gyllene landet” hos Temaresor har visat sig vara en riktig bubblare för semestersugna svenskar. Redan två månader efter lanseringen av resan är åtta av tio platser bokade.

Upptäck det riktiga Burma

Resan som är två veckor går bland annat till tempelområdet Bagan i Yangon samt Mandalay och Inlesjön. Som avslutning på resan blir det sol och bad vid Ngapalis sandstrand i Bengaliska bukten. Efter flera decennier med ett stängt Burma börjar nu alltså landet bli mer tillgängligt för semester. Det är något av en unik möjlighet att se ett land som ännu inte blivit så påverkat av turism.

[ad#ad-article]

På grund av det stora intresset planeras nu en extra resa.
– En extra resa är precis klar att lanseras och vi lägger dessutom till enstaka platser i grupperna dit. Intresset att besöka landet har ökat kraftigt efter att Aung San Suu Kyi släpptes ur husarresten, fortsätter Lin Wessblad som är ansvarig på Temaresor och nyss hemkommen från Burma.