Resor till Turkiet sommaren 2011

Seglande kvinna

Turkiet fortsätter växa för sol- och badsemester under sommartider. I år blir högst troligen ytterligare ett år där Turkiet är en succé för solsemester för svenska turister. Vi tar en närmare titt på vilka ögonstenar man kan hitta för en solsemester i Turkiet, oavsett om man reser som par eller om man letar efter något mer speciellt som kryssningar.

Resor för par och vänner

Resor till Turkiet ses av många som en möjlighet att komma bort med sin partner. Därför finns också speciellt framtagna resor som passar utmärkt för par som vill komma bort tillsammans. På Blue Couples hos Fritidresor är tvåsamheten av stor prioritet, designen är för par och inga barn yngre än 16 år kan resa med föräldrar till dessa semesterorter. Utöver det är det alltid minst klass FFFF.

Kryssningar från Bodrum till grekiska öar

För de som redan prövat en traditionell solsemester i Turkiet kan det vara läge att se sig om efter något mer exceptionellt. Därför finns kryssningar från Bodrum till de grekiska öarna Kos och Symi.
Under åtta dagar får du då segla från Turkiet till grekiska öar och dessutom se vackra vikar med perfekt vatten för bad.