Rabatt på kryssningar i Norge i sommar

Sommaren närmar sig med stormsteg och tiden för kryssningar i Norden likaså. Under perioden maj till september erbjuder Bengt-Martins en rabatt på 15% på ett urval av kryssningarna i deras regi. Bokningar måste göras senast 15 juli.

Exempel på resa med rabatt

Kryssning mellan Bergen och Kirkenes (halv rundtur) eller kryssninge mellan Bergen – Kirkenes – Bergen (hel rundtur). Kryssning kan också påbörjas eller avslutas i Trondheim. Det som ingår är hytt med helpension och bränsletillägg, men rabatten kan dock inte användas med svit. Pris: 12.464:- per person (jämför med ordinarie pris 14.610:-). Resan måste bokas senast 15 juli 2011.
Läs mer här.

[ad#ad-article]

Övriga förmåner som ingår med rabatten:

  • Bil kan tas med fritt på kryssningar mellan Kirkenes och Bergen.
  • Barn mellan 0-4 år reser för 25% av ordinarie pris i samma hytt som föräldrar.
  • Barn mellan 0-4 år fritt i förälders bädd.
  • 1-2 barn kan tas med utan kostnad på kryssningar mellan Kirkenes och Bergen, i delad 3/4 hytt.