Öluffa på Maldiverna

Atoll Explorer

Nu blir det äntligen överkomligt att öluffa bland Maldiverna. Med ett all inclusive paket samt flyg från Skandinavien kommer resenärer bjudas på öluffning med skeppet Atoll Explorer. Skeppet har en genuin pittoresk atmosfär med endast 20 hytter i tre kategorier.

Veckan till skepps kommer bjuda på besök på obebodda öar såväl som öar med spa-anläggningar, samt självklart öar som är bebodda.
– Hittills har ö-luffning i Maldiverna varit i princip omöjlig. Det är dyrt och krångligt att ta sig mellan öarna. Många har dessutom besöksförbud. Det säger Fritidsresors Lottie Knutson, som besökt merparten av de öar som ingår i kryssningen.

Öluffen kan kombineras med en vecka på en ö med hotellanläggning. Prisexempel: Två veckor med boende på Kuredu Island Resort kostar från 20 998:- (inklusive flyg).

Öluffning till Maldiverna

Hitta din resa med öluffning till Maldiverna här.

Foto: Fritidsresor/Star Tour/Finnmatka.