Intresset ökar för exklusiva semesterbostäder

Det blir allt mer populärt att hyra en exklusiv bostad under semestertider. Det märks hos Interhome vars svenska kunder alltmer söker sig till de bostäder som ingår i kategorin Selection, ett antal handplockade bostäder.
– Selection-objekten har handplockats, på samma sätt som en vinhandlare väljer de finaste druvorna till sina bästa viner. Vi har gjort vårt yttersta för att kunna erbjuda ett exklusivt urval av semesterbostäder i de vackraste regionerna i Italien, Frankrike, Spanien, Kroatien, Schweiz, Österrike och USA”, säger Susanne Elmquist, Marketing Coordinator på Interhome i Skandinavien.

[ad#ad-article]

Tidigare i år rapporterade man också att det är stor efterfrågan på bostäder vid Medelhavet, då i Italien, Frankrike och Spanien. Därför utökades också utbudet på lägenheter och hus att hyra inför årets semestertider, speciellt 3- och 4-stjärniga lägenheter och hus.