Fler avgångar och destinationer med Swebus i sommar

Sommaren är snart här och nu har Swebus släppt en halv miljon biljetter inför sommarsäsongen. För att möta efterfrågan på biljetter under sommaren har företaget både skapat nya avgångar och nya hållplatser.
– Det är under semestrarna som flest väljer att resa med expressbuss så för oss väntar årets högsäsong, säger Ingvar Ryggesjö, presschef för Swebus.
De nya hållplatserna är bland andra Varberg, Grums i Värmland samt Rälla och Glömminge i Öland. Det blir fler avgångar mellan Köpenhamn och Oslo, en sträcka som många åker på väg till Västkusten. Sommartidtabellen gäller från 20 juni.
Ingvar fortsätter

[ad#ad-article]

– Under sommaren är våra bussar fyllda med både semesterfirare som ska till sommarstugan, ungdomar på väg till musikfestivaler och utländska turister på kringresa i Sverige. Vi ser fram emot en rolig och hektiskt sommar.