Fler åker till Antalaya

Under maj väljer många att åka till Antalaya i Turket för en kort semester. Det visar statistiken hos Ticket som noterat en ökning med 20% av bokningar till Antalaya jämfört med tidigare år. Under maj är Antalaya storfavoriten för de som vill tjuvstarta sommaren. På andra och tredje plats kommer Mallorca och Kreta.

Samtidigt börjar weekendresor till storstäder sälja mer. Barcelona och New York är två städer som många svenskar vill spendera lite tid i under våren.
– New York kommer med stormsteg och fortsätter att klättra på topplistorna. Det finns många resor till New York med bra pris och det går även att hitta bra och prisvärt boende. Den låga dollarn i kombination med ett bra utbud av shopping och nöjen lockar självklart många svenskar över atlanten just nu, säger Martin Durnik, marknadschef på resebyrån Ticket.

[ad#ad-article]