Det händer på Gröna Lund i sommar

I sommar blir det mycket musik på Grönan i Stockholm. Hela 50 konserter kommer hållas på Gröna Lund under det som blir den största satsningen hittills under en säsong. Mellan 13 maj till 23 september blir det tätt med artister och framträdanden i nöjesparken.
– Under kommande säsong kommer vi att följa upp fjolårets rekordår med ett ännu starkare och bredare underhållningsprogram. Vi är oerhört stolta över att kunna presentera ett så fantastiskt och samtidigt väldigt prisvärt konsertprogram, säger Kenny Mattsson, Gröna Lunds Programchef.

[ad#ad-article]

Nya attraktioner

När Gröna Lund öppnar portarna 7 maj invigs också två nya attraktioner, nämligen Twister och Blå Tåget. Twister är en berg- och dalbana i trä och som ska ha skarpare kurvor än liknande berg- och dalbanor runtom i världen. Blå Tåget är Gröna Lunds nya version av spöktåget med nya effekter, nu tredje generationens spöktåg på Gröna Lund.