Charter till Förenade Arabemiraten i vinter

Från och med vintern 2011-2012 börjar Apollo med charterresor till Dubai, Ras el Khaimah och Fujairah i Förenade Arabemiraten. Utöver att resa till en av dessa platser kommer det vara möjligt att kombinera samtliga tre resmål till en resa.

Fujairah som ligger på östra sidan av halvön har en längre kust längs Indiska oceanen. I Fujairah erbjuds endast femstjärniga hotell och destinationen passar för såväl par som familjer.
Ras al Khaimah kombinerar stränder med ett utsökt bergslandskap. Här är utbudet av hotell bredare, med både enklare hotell och femstjärniga lyxhotell där privata stränder ingår. I nära anslutning till staden finns också två golfbanor.

[ad#ad-article]

Dubai och dess stadskärna Dubai City har det mesta som eftersöks av shoppingsugna och de som vill uppleva nattlivet. Dubai kan som tidigare nämnts kombineras med övriga städer.