Apollo sätter in 7400 extraplatser för vintersäsongens resor till solen

Nu köper många resor inför vintersäsongen 2011-2012. Det handlar om resor till solen och många vill bort från kylan och snön. Hos Apollo har bokningarna ökat med 26 procent jämfört med i fjol. Det bemöter man med 7400 fräscha extraplatser till ställen som Fuerteventura och Teneriffa. Bara för Kanarieöarna har försäljningen ökat markant med 40%.
– Det känna alltid extra roligt när vi kan erbjuda landsortsborna direktflyg. Vi märker en ständigt ökad efterfråga på direktflyg från hela landet. Vi tror också på att Kanarieöarna kommer att bli en storsäljare för vintern, säger Kajsa Moström, Apollos informationschef.

[ad#ad-article]

De nya platserna sätts in från flera flygplatser runtom i landet:

  • Arlanda: 3848 platser
  • Göteborg: 296 platser
  • Malmö: 296 platser
  • Karlstad: 1480 platser
  • Växjö: 1480 platser