10 dagars rundresa i Mexiko från vintern 2011-2012

Den nya rundresan har tagits fram av Solresor och resan börjar och slutar i Mexiko City. Bland flera höjdpunkter återfinns Chichen Itza på Yucatanhalvön. Resorna kommer ske under perioden januari till april 2012, då med avgångar från Arlanda, Landvetter och Kastrup.
– Det är en gedigen rundresa med många spännande platser inkluderade i programmet. De tre sista nätterna spenderas på ett fyrstjärnigt all inclusivehotell med allt man kan önska sig för en skön avslutning på en upplevelserik semester, säger Pauline Berndtsson, informationschef på Solresor.

[ad#ad-article]

Priserna börjar från 16985 :- per person för 13 nätter i delat dubbelrum, varav 10 nätter på hotell med klass 3-5 samt tre nätter på ett fyrstjärnigt hotell med all inclusive.