Semester till sommar OS 2012 i London

Mellan juli och augusti 2012 hålls sommar OS i London. Men det är inte vilket evenemang som helst, för att kunna se de olika idrottsevenemangen under OS måste man beställa biljetter riktigt tidigt. Mellan 15 mars och 26 april kan man anmäla sitt intresse för att köpa biljetter till tävlingarna. Anmälningar görs till Cosport eller BOA:s OS sajt. Det är således en rätt kort period då man faktiskt kan bestämma sig för att besöka sommar OS 2012, mer än ett år i förväg.

[ad#ad-article]

Samtidigt är logifrågan en tämligen stor fråga, då många organisationer redan bokat upp hotell i London under veckorna som OS hålls. För dig som redan nu vet att du vill besöka OS är det alltså till att börja fundera på boende i London under juli-augusti 2012 redan nu. Hotell kommer vara överbelastade så det kan vara värt att fundera på hostel och bed & breakfast, kanske rentav i utkanten av London.

En semester till sommar OS 2012 i London ställer alltså upp två ovanliga problem: Dels behöver man anmäla sitt intresse som åskådare vid tävlingarna redan i vår, dels behöver man vara riktigt tidigt ute för att ordna boende.