Se kulturskatter och delta i maraton i Istanbul

Resor till Istanbul och Turkiet i allmänhet har en stor dragningskraft. Men fler börjar upptäcka stadslivet och vill se mer än lyxiga reseanläggningar. Temaresor har noterat detta och lanserar nu en ny resa till Istanbul med besök till kulturskatter som Blå Moskén och Hagia Sofia. Andra aktiviteter under resan är besök vid Hippodromen, Topkiapalatset och Grand Bazar.

Resenärer kan kombinera kultur med maraton i Istanbul och deltagare får välja mellan tre distanser: Maraton (cirka 42 km), 15 km eller 8 km. – Att kombinera besök bland kulturskatter med marathon ger två resor i en, säger Lars Björkman, producent och guide på resan.

[ad#ad-article]

– Jag ska själv snöra på mig löparskorna och springa hela loppet i Istanbul, säger Lars Björkman på Temaresor.