Mycket på gång i Sälen under påsk

Samtidigt som påsken närmar sig fortsätter förberedelserna för en riktigt aktiv påsk i Sälen. Från skärtorsdagen 21 april till påskafton 23 april anordnas flera aktiviteter, allt från tipsskidåkning, påskäggletartävling, och Gustavracet som går av stapeln på påskafton. I Gustavracet kan hela familjen delta och för att sätta extra guldkant på racet är det samtidigt en maskerad för de som kommer utklädda.
– Många familjer har som tradition att fira påsken i fjällen för att möta våren och njuta av härlig skidåkning tillsammans. I Sälen jobbar vi aktivt för att hela tiden kunna erbjuda våra gäster något extra och i år är vi stolta över att kunna erbjuda ett brett utbud av påskunderhållning för alla åldrar, allt från Mojje och hans band till Linda Bengtzing. Även de olika tävlingarna såsom Gustavracet är anpassade för att hela familjen ska kunna vara med, säger Jenny Hedberg, Försäljnings- och marknadschef SkiStar Sälen.

[ad#ad-article]

Efter påskveckan körs Tandådalen Spring Weekend. Jenny kommenterar
– Efter påskveckan, den 28 april till 1 maj, kör vi Tandådalen Spring Weekend som är Europas största skid- och snowboardevenemang. Under evenemanget kan hela familjen hitta något roligt i det specialuppbyggda parkområdet med mängder av boxar och räcken. Helgen avslutas sen med den samlade världseliten och Oxborn Session.
Det är således en aktiv påsk och efterföljande vårvecka i Sälen.