Kryssningar med tema blommor och whisky i vår

Snart är det dags för Viking Lines andra whiskykryssning i vår. Den 14 april kommer Cinderella locka whiskykännare och resan kommer ha som specialitet whisky av märket Highland Park. Under kryssningen kommer det vara provsmakning av bland andra Highland Park Vintage 1978 och 1998 samt Highland Park Leif Eriksson. Mot extratillägg kan även Macallan Oscuro, Macallan Estate Reserve och Macallan 1851 provsmakas. För de som redan ser framemot följande whiskykryssningar är det datumet 12 maj man ska minnas, då det är dags för rederiets tredje whiskykryssning under våren.
– Under våren kommer vi att erbjuda fantastiska upplevelser för alla sinnen. Alla känner inte till att vi förmodligen har Sveriges bästa utbud av champagne och singel malt-whisky, men finsmakarna gör det. Därför kommer de år efter år på våra whiskymässor och temakryssningar, säger Pekka Rajala, ordförande för Viking Lines vinråd.

[ad#ad-article]

Blomsterkryssning

Blommor är som bekant ett säkert tecken på våren och det har Viking Line tagit fasta på genom att anordna en speciell blomsterkryssning med M/S Mariella. Kryssningen går till Helsingfors med aktiviteter som blombindning och uppvisning i blomstersmyckning med Interfloras 15 duktigaste florister. Under kryssningen kommer både nattklubb och restauranger vara smyckade av Interfloras florister.