Fler resor till Dominikanska republiken vintern 2011-2012

Till kommande vintersäsong börjar Ving erbjuda resor till Punta Cana och Bayahibe. Alltfler vill resa till Karibien och utökningen av utbudet ska låta än fler se och gå längs vita stränderna i Karibien.
Punta Cana är ett område med milslånga sandstränder och känt för all inclusive resor. Bayahibe är en mindre fiskeby med en stilla atmosfär och en liten hamn där den lokala befolkningen gärna umgås.
– Efterfrågan på resor till Karibien har ökat och sedan tidigare har Ving Aruba och Mexiko i programmet. Till kommande vinter öppnar vi förutom Punta Cana också Kuba som även det är en nyhet i Karibien, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

[ad#ad-article]

Resorna till Punta Cana och Bayahibe går från Arlanda och Göteborg och reseperioden är november till april.