Åk på weekend till Beijing

Nu blir det möjligt att åka på weekendresa till Beijing med visning av kinesiska muren och andra utflykter som besök i Den förbjudna staden. Resan är framtagen av Temaresor och ska vara något speciellt då Beijing är en enorm storstad med 17 miljoner invånare och en spännande mix av kulturer och sevärdheter. En dag av resan är oplanerad för egen planering av sightseeing eller andra aktiviteter. Weekendresan med aktivitetsprogrammet är framtaget av Temaresors guide som bott i Beijing i 10 år, Anders B Pedersen.
– Alltfler efterfrågar kortare resor med en kombination av utflykter och lite fritid för shopping och egna upptäckter, säger Lin Wessblad, ansvarig på Temaresor.

[ad#ad-article]

Avresedatum under 2011:
15/7, 19/8, 4/11.
Resan börjar på fredag och hemkomst är följande tisdag, alltså tre nätter och fyra dagar på plats. Pris från 7 998:- per person, då ingår flygresa, hotell (tio minuters promenad från Himmelska fridens torg och granne med Henderson Shopping Centre), Temaresors guide, transporter, måltider och utflykter enligt program.