Fler bussresor till Tyskland

Den första april inför Swebus Express fler bussresor till Tyskland. Åtta nya avgångar i veckan mellan Malmö, Köpenhamn och Berlin ska öka trafiken avsevärt och samtidigt flexibiliteten för resenärer som åker den sträckan ofta.
– Detta innebär dagliga förbindelser från Oslo, Göteborg, Jönköping, Östergötland och Stockholm till Hamburg och Berlin, berättar Ingvar Ryggesjö, presschef på Swebus.
I dagsläget trafikerar Swebus Express sträckan redan rätt mycket; Köpenhamn – Hamburg elva gånger i veckan, 12 avgångar går varje vecka från Malmö och Köpenhamn till Berlin samt från Berlin till Köpenhamn och Malmö är det redan nu 16 turer varje vecka. Utökningen kommer alltså betyda mycket för resenärer, både vad gäller möjlighet att hitta biljetter och flexibilitet vid avresedatum.

[ad#ad-article]