2000 extra platser till Rhodos under sommaren och hösten

Alltfler ser fördelarna med att åka på semester direkt från regionala flygplatser som Norrköping och Borlänge. Från Växjö flyger Ving för första året till Rhodos med två avgångar. De 2000 extra platserna kommer synas som sju nya avgångar från Borlänge och nio nya avgångar från Norrköping.
– Att kunna flyga direkt till resmålet från sin regionala flygplats bidrar naturligtvis till ett ökat intresse för att resa och från många lokalflygplatser är resorna nästan slutsålda, därför känns det roligt att vi kan utöka till Rhodos från tre orter, säger Magdalena Öhrn, informationschef Ving.
Samtidigt konstaterar företaget att det är en uppåtgående trend med semesterbokningar, totalt har bokningar inför sommarsäsongen ökat med 15 procent sedan förra året.

[ad#ad-article]