Wellnessresor i sommar till Grekland och Cypern

Kefalonia, Grekland

I år letar tusentals efter wellnessresor. Det räcker inte längre att ligga och lata sig på stranden, nu är det friskvård och välmående som gäller för många turister.
Därför är det passande att det finns ett rikt utbud av wellnesspaket, vi tittar närmare på två resmål i Grekland och Cypern.

Coral Beach Hotel på Cypern

Det här hotellet ståtar med att man kan se havet från balkongen. Hotellet är beläget vid Akamashalvön och det går att upptäcka ön både med jeep, med häst eller helt enkelt genom att vandra omkring.
Hotellets spa har ett flertal behandlingar, bland andra vattenmassage, skönhetssalong och inomhuspool. För att varva lugn med action kan du alltid spela tennis eller squash på hotellet.
För den som inte klarar sig utan att vara uppkopplad mot Internet finns trådlöst Internet också tillgängligt, allt för komforten!

Emelisse, designhotellet i Kefalonia

Det här hotellet ska tilltala den som vill ha både wellness och smak i form av design. Emelisse är ett designhotell som ligger i Kefalonia, på en sluttning ned mot havet. Hotellet har två pooler, båda som är vända ut mot havet för en otrolig utsikt. Just siffran två går genom hela konceptet, med två restauranger och två barer. Valmöjligheter finns alltså under dina dagliga turer på området!

Relaxavdelningen erbjuder behandlingar fötter, händer och ansikte. Det finns också ett gym och biljard. Det är också ett fint område för dykning och du har nära till havet, som du kan nå till fots eller med cykel.