Platser kvar för fjällsemester i Hemavan Tärnaby och Riksgränsen

Nu närmar sig sportlovet och många letar efter sista minuten och restplatser till fjällen. I Hemavan Tärnaby och vid Riksgränsen finns nu mycket snö och trots att det snart är sportlov finns fortfarande några restplatser kvar.
– Vi har fått väldigt mycket snö på alla våra anläggningar den senaste tiden, och har snödjup på över 150 cm i Riksgränsen och 120 cm i Hemavan Tärnaby. Det är alltså fina förhållanden och vi kommer kunna bjuda på fantastisk skidåkning under sportloven, säger Johan Morberg, Marknadschef på Strömma Fjäll & Aktivitet.

[ad#ad-article]

Hemavan/Tärnaby och Riksgränsen

I Hemavan/Tärnaby finns Hemavans Hjältar, en klubb för barn. Dessutom erbjuds skotersafari och självklart afterski. Vid Riksgränsen kan man följa med på guidade turer, både på toppen och offpist. Utöver det finns heliski och afterski.