Apollo lanserar gayresor

Apollo är nu först ut med att arrangera gayresor. Med en ny broschyr går företaget ut med information om hotell som vänder sig specifikt till män samt hotell som beskriver sig som gayvänliga.
Att man satsar på gayresor förklaras med att homosexuella par inte alltid behandlas likadant som heterosexuella par, mycket beroende på kulturen i landet man reser till.
– Vi vet att det är många personer som söker sig till vissa resmål för att de vet att det finns en bra gayscen där. Men det är också viktigt att de vet att de är välkomna till sitt hotell utan att det blir konstigt att checka in två personer av samma kön. Det här är vårt sätt att göra det enklare för de som vill hitta rätt hotell. Precis som vi etiketterar en del hotell som familjvänliga är det här hotell som är gayvänliga, berättar Kajsa Moström.

[ad#ad-article]

Resorna börjar till sommaren och det är i liten skala för att se hur mottagandet blir hos kunder. Man vill också markera samtliga hotell i utbudet har en modern attityd i allmänhet.
– Det är också viktigt att understryka att våra ordinarie hotell har en modern attityd till HBT-gäster. Det här är bara ett sätt att säkerställa och anpassa hotellutbudet för dessa, kommenterar Kajsa Moström.