25000 nya resor med Fritidsresor ska rädda säsongen

Hela vintersäsongen för resor till Egypten har nu ställts in hos Fritidsresor efter oroligheterna i landet. För att råda bot på bristen på resor har företaget satt in flera flyg och fler hotellrum på destinationer som Kap Verde, Gran Canaria, Teneriffa, och Lanzarote. De nya flygen går i första hand till Kanarieöarna.
– Dessutom har vi gjort om en rad tvåveckorsresor till Thailand till enveckassemestrar, för att passa alla Egyptenresenärer som vill bort, kommenterar Bassam el Mattar som är Sverigechef på Fritidsresor.

[ad#ad-article]

De extrainsatta flygen är:

  • Från 7/2 Köpenhamn – Lanzarote
  • Från 8/2 Göteborg – Tenerife
  • Från 8/2 Köpenhamn – Tenerife
  • Från 8/2 Stockholm – Teneriffa
  • Från 9/2 Göteborg – Gran Canaria
  • Från 10/2 Malmö – Gran Canaria
  • Från 10/2 Stockholm – Gran Canaria
  • Från 11/2 Malmö – Lanzarote
  • Från 15/2 Göteborg – Kap Verde