Sugen på exotiska resmål? Pröva Kenya eller Kuba

Kuba, strand och stadsvy

Hör du till de som reser mycket och till många olika ställen? Då har du säkert sett det mesta som finns för solsemestrar. Men ännu finns exotiska ställen att utforska, däribland Kuba och Kenya. Inför vintersäsongen 2011-2012 kommer Ving sälja charterresor till båda länderna. Detta efter en paus på några år. I Kenya finns ett djurliv som är spektakulärt, och kombinationen safari med solsemester rimmar säkert bra för de som vill ha det lilla extra. Längs Kenyas kust finns ett korallrev som är nästan 50 km långt, också en ögonsten i landets rika natur.

Kuba är synonymt med cigarrer, rytmiskt gungande musik och förstås, Havanna. Med det ljusblåa inbjudande vattnet vid semesterorten Varadero står landet högt på listan för de som vill resa långt bort och till exotiska miljöer. Genom att varva besök i Havanna som har en alldeles säregen arkitektur, med promenader längs stränder och bad i karibiska vatten, är det en perfekt sagosemester.