Rusch efter sista sportlovsresorna

Nu är det inte många resor kvar över sportlovet. Det märks hos Ving med endast 10% kvar av resor från Göteborg och Stockholm (Arlanda), samt 20% av reseutbudet från Malmö. Det har alltså varit fart på bokningarna inför sportlovet, förmodligen har vintermörkret och kylan gjort sitt till. De flesta tar det säkra före det osäkra och bokar i god tid. De resor som nu finns kvar lär inte vara obokade länge till.
– Mörker, kyla och stärkt krona bidrar till att det är rusning efter resor i vinter, vill man komma iväg till sportlovet gäller det därför att agera nu, berättar Magdalena Öhrn som är informationschef på Ving.

Prisexempel för Stockholm:
1 vecka med flyg till Sharm el Sheik, boende på SunGarden Sharm Plaza Resort, 4-vingat, med del i dubbelrum deluxe för 2 vuxna och 2 barn. Avresa 1/3. Pris: 27 690 kr.

Prisexempel för Göteborg:
1 vecka med flyg till Fuerteventura, boende på SunGarden Aloe Club i Corralejo 3 + vingat, 2-rumslägenhet med balkong för 2 vuxna och 2 barn. Avresa 14/2. Pris: 23 590 kr.

[ad#ad-article]

Prisexempel för Malmö:
1 vecka med flyg till Fuerteventura, boende på SunGarden ClubHotel Riu Oliva Beach Resort i Corralejo, 4-vingat, med del i dublettrum för 2 vuxna och 2 barn. Avresa 21/2. Pris: 32 550 kr. Priset inkluderar All Inclusive.

Sista minuten

Hitta sista minuten här.