Nytt resmål vid oexploaterat område i Thailand

Si Kao i Thailand

Det är inte längre komplicerat att ta sig till Thailand för en idyllisk solsemester. Men som så många vet så minskar det exotiska i takt med mängden resenärer som letar sig till samma ställen. Lägg till det att många nu gjort sin andra eller tredje resa till Thailand.

Till vintern 2011/2012 har Fritidsresor en ny anläggning vid det orörda Si Kao, som ligger i södra Krabi.
– Förutom läget direkt vid egen, långgrund strand, erbjuds Bamseklubb och spa. Hotellet har dessutom en egen Beach Club på ön Koh Kradan, 20 minuter med båt. Där lockar egna solstolar, kristallklart vatten och korallrev med riktigt bra snorkling, berättar Bassam el Mattar, Fritidsresors Sverigechef.
Resorna börjar från slutet av oktober och det går att kombinera Si Kao med Koh Lanta. För att beskåda det lokala livet finns närmaste by på tre kilometers avstånd, till staden Trang endast 25 kilometer.

Resor till Thailand

Resor till Thailand vintern 2011/2012

Fotograf: Lin Wessblad, Fritidsresor.