Kryssning i Medelhavet under mars 2011

Hamn i Venedig, Italien

Har du lust att upptäcka regionerna kring Medelhavet? Det bästa sättet att resa runt är förstås med en kryssning, där du både kan njuta av sol och bad under resans gång, såväl som guidade turer på speciella platser som Venedig, Rhodos och Kairo. Resan är framtagen av Bengt-Martins speciellt för att låta dig träffa andra upptäckssugna resenärer, då resepaketet är för större grupper.
Under åtta dagar kryssar du runt Medelhavet och gör strandhugg vid kända historiska städer. I paketet ingår mycket, bland annat reseledning från Bengt-Martins, flyg inklusive skatter, hotell en natt med frukost, transfer från och till flyg, hotell, skepp och flyg, kryssning åtta dagar, dryckespaket med obegränsade mängder rött och vitt vin, fatöl och läsk till måltiderna.

[ad#ad-article]

Det är möjligt att välja att starta resan från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn.