Heta weekendresor under oktober och november

Det är den tiden på året! Nu letar många vänner och par efter weekendresan som ska förgylla vardagen under hösten. Vi tittar närmare på weekendresor, såväl med inriktning på party som romantik.

Härligt nattliv i Paris

Är du ett inbitet fan av den franska kulturen och speciellt stadslivet i Paris? För er som vill på en fartfylld weekend till Paris finns det ett oemotståndligt nattliv. Läs mer om kvarteren i Paris som är gjorda för härligt nattliv.

Paketresor till Paris

Billig och intressant weekend i London

London är inte känd som en billig stad att semestra i. Men det finns sätt att uppleva London med lite pengar på fickan, och det med härliga inslag av kulturen i London. Det finns marknader för den som vill fynda eller för all del, endast strosa omkring och lyssna på engelskan som den talas på gatorna och se på gatustånden. Det finns också flera gallerier som är gratis att besöka. Läs mer på en weekend med gratis nöjen i London.

Paketresor till London