Barcelona favorit för weekendresa

Barcelona i Spanien

Hösten är en perfekta tiden att åka på en weekendresa. Det känner många till och nu är det en riktig rusch till Europas storstäder, oavsett om det gäller partyresor, romantisk weekend eller shoppingweekend.

Barcelona står sig väl som resemål för korta resor, något som visar sig hos Ving. Med direktflyg till Barcelona och det rika utbudet av restauranger och uteställen är Barcelona ett givet val. Ofta är det par som åker iväg på weekendresor för att söka lugn och ett avbrott i vardagen.

– Överlag dominerar cityresor till europeiska storstäder där London och Paris ligger strax efter Barcelona bland topplistan på resmål. Många vill inte flyga mer än tre-fyra timmar till resmålet vilket kan vara en anledning till varför just Europa är så populärt, säger Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

Resor till Barcelona

Sök ut din resa till Barcelona för avresa under november. Prisexempel: Stockholm-Barcelona 2460 SEK, Göteborg-Barcelona 2310 SEK, Köpenhamn-Barcelona 2385 SEK. Paketresor till Barcelona.