Res till New York eller Los Angeles i USA när det är billigt

New York gatuvy

Dollarn har återhämtat sig en del sedan de rekordlåga nivåerna i slutet av förra året, men än är det en bit och därför är det fortfarande guldläge att semestra i USA.
Samtidigt som den amerikanska ekonomin återhämtar sig finns en risk för dubbeldipp på finansmarknaden. Men varför vänta. Se dig om efter riktiga toppenpriser till ställen som New York eller Los Angeles, samtliga är städer där kultur, shopping och festande når oanade höjder!

Paketresor till New York

Resor till Los Angeles

Paketresor till New York är en favorit året runt och det är inte konstigt, med tanke på dess rykte som trendigt och med ett nattliv som rockar året runt. I Los Angeles är det istället solen, de solbrända och välklädda snyggingarna som drar till sig uppmärksamhet. Stråla ikapp med Los Angeles invånare och gör ett besök i Hollywood eller Malibu. Kom ihåg att hyra en bil för ditt besök i Los Angeles, området täcker är över 100 kvadratmil stort, här är det bil som gäller.