Paxa din flygstol hela vintern

Flygbolaget TUIFly har nu gått ett steg längre för att öka bekvämligheten för sina passagerare. Från och med slutet av augusti är det möjligt att reservera flygstolar, alltså sittplatser, på flyget för hela kommande vintersäsong.
– Resenären vill välja exakt var han ska sitta ombord. Vi släppte alla vinterns flygstolar häromdagen och sålde 7500 platser på en dag, säger Fritidsresors Sverigechef Bassam el Mattar.
När så många flyger ofta är det vanligt för resenärer att kunna vilja paxa sin favoritplats inför flera kommande flygningar. Med hela vinterns flygschema publicerat kan nu TUIFly:s kunder boka precis den plats de vill ha på hela vinterns flygningar.

[ad#ad-article]

Nu återstår att se hur den nya tjänsten välkomnas av kunderna. Kanske är det något att vänta hos fler flygbolag framöver.