Shoppingresa till Paris

Eiffeltornet i Paris

Bland all mode, exklusiva varuhus, boutiquer och upptrampade shoppingstråk som är Paris är det lätt att bli vilsen, lätt att du vill för mycket på för kort tid och kommer hem desillusionerad och tomhänt. Därför är det inte bara viktigt att välja rätt, du måste också ha mod att välja bort.
Jag gillar att gå runt bland boutiquer och kaféer i mysiga Marais-kvarteren. Men fastna inte i internationella varuhuskedjorna (på Rue de Rivoli), hitta istället till gator som Rue Vielle du Temple, Rue des Rosiers och Rue des Francs Bourgeois som säkert får dig att se charmen med Paris. Här är butikerna och utbudet av modekläder, skor, konst och prylar betydligt mer spännande, här håller icke-mainstream-shoppingen absolut världsklass.
Retrotrendiga kläder, gamla böcker och tidningar hittar du på Europas bästa och säkert största second hand-butik Kiliwatch på 64 Rue Tiquetonne!

Tre tips

[ad#ad-article]

  1. Mare på 21 Rue des Francs Bourgeois. En liten men mycket bra skoaffär för oss tjejer. Kanske inte har så låga priser, men ändå värd ett besök.
  2. Antoine et Lili, på 51 Rue des Francs Bourgeois. Hippa designerkläder.
  3. APC, 112 Rue Vielle du Temple. Ungt mode, populärt bland Paris ungdomar.