Paketresa till Azorerna, Madeira och Lissabons riviera

Strandliv

Vill du se mer av Portugal och allt som hör till? Portugal omfattar ju också atlantöarna Azorerna och Madeira, så det finns en rik kultur att komma i kontakt med.
Resan börjar på ön São Miguel som är huvudön på Azorerna. Där besöker du bland annat Tvillingsjöarna. Du kommer säkert också häpna över de vackra blomsterarrangemang som ön är känd för.

Du får spendera tre dagar på São Miguel innan resan fortsätter till Lissabon. Se då till att ta en titt på de pittoreska byggnader som huvudstaden har, med olika färger arrangerade till att skapa läckra mosaiker. Under en vecka i Lissabon hinner du också bada vid Estoril och Cascais.
Pauline Berndtsson som är informationschef på Solresor berättar mer om den nya satsningen.
– Denna kombinationsresa erbjuder en rad upplevelser i ett land som har mycket att erbjuda. Under resan ges möjlighet att uppleva fantastisk fauna, mäktiga naturfenomen och att ta del av det dagliga livet i de olika städerna på såväl öarna som på fastlandet. De upplevelserika dagarna varvas med tid på egen hand för t ex shopping eller sol och bad. Efter resan återvänder man garanterat med flera oförglömliga minnen i bagaget.
Sedan åker du till Madeira där boendet är på femstjärnigt hotell utanför Funchal med bland annat en rundtur på ön. Sista delen av resan är en återkomst till Azorerna med val- och delfinsafari.Avresan börjar 7 oktober med flyg från Arlanda. Läs mer och boka resan här.