Många vill till solen under höstlovet

Årets höstlovsresor kommer ofta gå till soliga platser. Med över 75% bokade platser hos Ving är trenden tydlig, många längtar efter sol och värme. Egypten och Thailand är heta destinationer medan det fortfarande finns bättre chans att hitta resor till Kanarieöarna.
–  Många familjer har bokat höstlovsresan tidigare i år. Vi har snart sålt 8 av 10 resor mot 6 av 10 samma vecka i fjol. Den som vill resa bort över höstlovet bör därför skynda sig, det är den mest fullbokade charterveckan på hela året och snart kommer resorna vara slutsålda, berättar Magdalena Öhrn, informationschef på Ving.

[ad#ad-article]

I år flyger Ving från 14 avreseorter under höstlovet, vilket också lär hjälpa många att ta sig till solen utan att behöva bekymra sig om anslutningsresor till större flygplatser.