Golfresor i sommar

Golfresor i sommar

Sommaren är här och nu längtar glada golfare till nya golfbanor, gärna utomlands. Vi tittar närmare på fyra golfdestinationer som förväntas vara höjdare i sommar.

Golfresor till Gran Canaria och Madeira

Gran Canaria förknippas med sol och bad men där finns också tre golfbanor som årligen besöks av golfare från hela världen. Banorna Golf Maspalomas, El Cortijo de Campo och Salobre Golf kan du besöka med ett 3-dagars greenfeepaket.

Madeira har länge varit känt bland golfare världen runt. Golfbanorna Palheiro Golf och Club de Golf Santo da Serra har etsats fast i den kollektiva kunskapen över härliga golfbanor. Mycket tack vare vädret på Maderia som lämpar sig för golf året runt.

Golfresor till Marocko och Turkiet

Om du vill resa med någon som inte är en inbiten golfentusiast kan det passa med en golfskola också. I Agadir i Marocko finns utöver två greenfeepaket också en golfskola. Klimatet påminner mycket om Spanien men fördelen i Agadir är att det fortfarande är lugnare vid golfbanorna och därmed enklare att njuta mer av golfrundan.

O Turkiet går det att spela golf året runt och under perioden mars till oktober anordnas regelbundet golfresor till Belek i Turkiet. Med Ving kan du välja på flera greenfeepaket och tre olika golfanläggningar. För 2010 är Sueno den stora nyheten i Belek, med två 18-hålsbanor precis intill hotellet.