Ryanair flyger från Norrköping till Alicante

Ryanair fortsätter expandera inom Sverige och nu är det möjligt att flyga direkt från Norrköping till Alicante i Spanien. Det förväntas ändra beteendet för de som vill på solsemester där, då det både blir mycket enklare och billigare i ett svep. Samtidigt som premiärflygningen för den nya sträckan gjorts, meddelar företaget att en kampanj skapats för att fira expansionen.
– Ryanair kommer att generera tusentals resenärer på flyglinjen och vi startar nu en kampanj på flygbiljetterna mellan Norrköping och Alicante med biljetter från 62 SEK.

[ad#ad-article]

Dessa är bokningsbara till midnatt den 6 maj. Eftersom priserna är galet låga kommer dom att ta slut fort och vi uppmanar resenärerna att boka så fort som möjligt på www.ryanair.se, berättar Maria Macken som är Sales & Marketing Executive på Ryanair.
Norrköpings flygplats är nu den femte i Sverige med Ryanair-trafik.