Gotlandsflyg erbjuder charter till Egypten och Kanarieöarna

Det är ett nytt samarbete mellan Gotlandsflyg och Apollo som medför att Apollo kommer erbjuda charterresor från Visby till destinationer som Egypten och Kanarieöarna. De första resorna kommer börja gå under vintern 2010/2011 men under sommaren 2011 ska ett större utbud av charterresor byggts upp, med avgång från Visby.
– Att vi valt just Egypten och Kanarieöarna är enkelt, resmålen är de två största under vintern säger Ola Mattsson chef för Gotlandsflyg, som också ser mycket positivt på samarbetet med Apollo.
Samarbetet mellan Gotlandsflyg och Apollo är ytterligare ett steg i trenden med charteravgångar från mindre flygplatser runtom i landet. Utöver närmare sträcka till flyg finns fördelar som större möjlighet till att anordna charterdestinationer, då Gotlandsflyg är en ny aktör på svenska chartermarknaden.

[ad#ad-article]

– Vi vet att det bli ett stort lyft för regionen när vi startar charter från lokala flygplatser. Många uppskattar bekvämligheten det innebär att kunna flyga direkt från sin hemmaflygplats. Det är skönt att slippa långa resor och den merkostnad som uppstår genom transporter till de större flygplatserna, säger Kajsa Moström Apollos informationschef, som är mycket glad åt samarbetet med Gotlandsflyg och de övriga Sverigeflygs systerbolag.