Ny fiskeresa med ICEHOTEL

Med perfekt tajming inför sommaren som snart är här lanserar ICEHOTEL en ny fiskeresa. Resan har tagits fram med fiskeprofilen Johan Broman som är känd från TV4:s Fiskedrag. Under resans gång får man se och pröva på Norra Lapplands mest lockande fiskeområden, bland annat längs välkända sträckan Tavvaätno. För att nå dessa exklusiva områden kommer en del av resan göras med gummibåt eller med helikopter.

[ad#ad-article]

Utöver själva fisket lär resenärerna uppskatta övriga aktiviteter som bastu och trerätters middagar under midnattssolen.
– Kaitumälven är kanske en av världens bästa harrälvar där även storöring regelbundet dyker upp. Till Lainioälv vandrar laxen 50 mil genom orörd vildmark och där finns även gott om harr och öring. Rautasälven är å andra sidan en oas för flugfiskaren som vill ge sig på storvuxen öring och röding vid
foten av majestätiska fjäll, säger Håkan Söderqvist, ICEHOTEL Adventure.
Samtliga fiskeresor är av typen all inclusive där transfer från Kiruna flygplats och helikopter från Kiruna till olika fiskeplatser ingår.