Norwegian startar nya direktlinjer från Stockholm

I månadsskiftet april/maj startar företaget nya direktlinjer från Stockholm/Arlanda till London/Gatwick, Edinburgh och München. Linjerna behövs förr både för privat- och affärsresenärer, och pressansvarige Åsa Larsson som är pressansvarig för Norwegian kommenterar
– Idag finns det inte något lågprisalternativ till London från Arlanda. London är ju en av svenskarnas favoritdestinationer samtidigt som linjen har ett stort antal affärsresenärer. Därför är vi enormt glada över att vara det första flygbolaget som nu kan erbjuda låga priser till de allt fler prismedvetna resenärerna som åker till London i affärer, för att shoppa eller för att titta på fotboll.

[ad#ad-article]

Direktlinjen till London kommer trafikeras dagligen förutom på lördagar och man börjar 29 april. Flygningar till München börjar 7 maj och sker då på måndagar, onsdagar och fredagar. När det gäller Edinburgh börjar flygningarna 6 maj och flygschemat blir också tre dagar i veckan, då tisdagar, torsdagar och söndagar.